Diensten

Trucking K.S. zorgt voor vlekkeloze leveringen, waar en wanneer u maar wilt!

Transport op maat, binnen en buiten Europa

Wij regelen deelpartijen en volle ladingen, ook kunnen wij spoedopdrachten aannemen met kleine en grote vrachtwagens om de goederen af te leveren.

Vrachtwagens voor elke lading

Wij kunnen diverse busjes en vrachtwagens aanbieden die zijn afgestemd op specifieke ladingen. Busjes bestaande uit tautliners, kasten en koel, als ook vrachtwagens uit tautliners, kasten en koel. Ook kunnen we container transport aanbieden

Efficiënte opslag dichtbij de logistieke stroom

Om kosten te minimaliseren, bieden wij opslagfaciliteiten aan zo dicht mogelijk bij de logistieke stroom. Hiermee kunnen goederen voor een bepaalde tijd veilig worden opgeslagen, zonder onnodige extra transportkosten.

Consolidatie en export van ladingen

Wij consolideren ladingen in Nederland, waarna ze per container verder verscheept kunnen worden. Dit biedt een efficiënte en kosteneffectieve manier om goederen te exporteren naar diverse bestemmingen binnen en buiten Europa.

Spoedleveringen en specialistische opdrachten

Bij Trucking K.S. begrijpen we dat er situaties zijn waarin snelheid essentieel is. We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van spoedopdrachten, zoals leveringen voor de offshore industrie of bootleveringen. Onze betrouwbare diensten zorgen ervoor dat jouw goederen op tijd op de juiste plaats zijn.

Flexibele deelpartijen, binnen en buiten Europa

Of je nu een deelpartij hebt van 10 kg of een volle lading, wij staan klaar om jouw goederen efficiënt te verzenden. Onze diensten omvatten deelpartijen binnen en buiten Europa, zodat we altijd aan jouw specifieke behoeften kunnen voldoen.